The Nutriswede story

vilka är vi och vad vill vi uppnå?

Om oss

Nutriswede är ett företagsvarumärke med fokus på hållbart välmående och hälsa för vår kropp, vårt samhälle och hela vår planet. Upptäckten av ”superfoods” för många år sedan, då vi sökte efter alternativ till receptbelagda läkemedel för magbesvär, var precis den drivkraft vi behövde. Resultat vi kunde uppnå var häpnadsväckande och väckte vår passion för att lära oss mer, men framförallt lära andra! Vi har även en bakgrund inom naturvetenskaplig forskning och alla våra produkter är framtagna ur vetenskaplig synvinkel med fokus på att vara ekologiska, naturliga och kemikaliefria. Kolla gärna runt på vår hemsida eller besök oss i vår monter på nästa hälsoevent!

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att dela med oss av moder jords finaste hemligheter, hitta inre ro och älska livet!

Vi samlar det bästa naturen har att erbjuda och gör det tillgängligt för alla. Vi värnar om välbevarade traditionella naturmedel och letar alltid fram de bästa ingredienserna på vår planet. Vi är måna om både vårt eget och jordens hälsa och välmående och strävar mot att göra världen en bättre plats att leva på. Vi tror på att hedra våra familjer samt att vara globalt medvetna om vår omgivning och vår planet, Jorden. Vi välkomnar dig att hänga med på vår resa!

Varumärket

Vi vill att du ska förknippa Nutriswede med naturliga och kemikaliefria produkter som du till 100% kan lita på. Vi använder oss endast av naturliga och välbeprövade ingredienser – inte nya designers drugs som man inte vet mycket om. Våra produkter tillverkas i kontrollerade och certifierade anläggningar och vi är helt säkra på att du kommer att uppskatta Nutriswede. Är du det minsta missnöjd erbjuder vi pengarna tillbaka på ditt första köp utan att ställa några frågor!

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.